Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Okurková limonáda: Okurku rozkrojíme na poloviny a Malinová limonáda: Do limonádového poháru vložíme maliny
Do sklenic dáme omyté namixované drobné ovoce dle chuti. Přidáme pár kostek ledu. Pokapeme sirupem a
Pomeranč oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Citron dobře omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Dáme
Do každé sklaenice dáme několik kostek ledu. Přidáme pár plátků citronu a poté přidáme ovoce nebo zeleninu
Pomearnče důkladně omyjeme a dáme do odšťavnovače. Vzniklou šťávu dáme do sklenic a naředíme trochou
Květy lehce otřepeme od drobného hmyzu a vložíme je do sklenice. Přidáme omytý citron nakrájený na kolečka
Devátý den bezinkovou směs slijeme do sklenic a můžeme Bezinkovou limonádu uchováváme v lednici.
Ve větší míse si vyšleháme máslo s cukrem a sirupem. Přidáme rozšlehané vejce, citronovou kůru a šťávu
Květy sbíráme někde na opuštěném místě, vybereme broučky, odstříháme velké stonky a dáme do hrnce. Přilijeme
Bezinky umyjeme, vaříme ve vodě asi 15 minut. Šťávu přecedíme, přidáme cukr a vaříme dalších pět minut