Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Nejdříve si dáme rozpustit čokoládu do vodní lázně. Když je čokoláda v tekutém stavu, namáčíme do ní jahody
Tabulky bílé čokolády nalámeme na menší kousky, smetanu Mícháme tak dlouho, až se čokoláda rozpustí.
Tuk vložíme do orní lázně a postupně přidáváme cukry, vanilku, sušené mléko a mícháme. Hmotu nalijeme
Čokoládu nastrouháme najemno, přidáme smetanu a zahřejeme , dokud se čokoláda nerozpustí.
Bílou čokoládu rozpusfte ve vodní lázni a smíchejte
mascarpone, vejce, cukr, kokos, kokosové mléko a bílou čokoládu - promíchám do jemné hladké konzistence a
Bílou čokoládu rozpustit ve vodní lázní a smíchejte