Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
vmícháme cukerný sirup, směs zcedíme přes husté plátno a likérem Pomerančový likér necháme uležet 4 týdny.
postupně, každou vrstvu plátků pocukrujeme a pokapeme likérem
Celé pomeranče dobře vydrhneme kartáčkem na zeleninu a oloupeme je. Slupky i se skořicí a vanilkou vložíme
Pomerančový likér podáváme při různých příležitostech , kdy jistě udělá dojem svou lahodnou pomerančovou
K výrobě pomerančového likéru budete muset připravit Jestli chcete aby byl likér provonění bylinkami v tomto
Trnky rozmačkáme, dáme je do velké sklenice, zalijeme vodou i alkoholem a přidáme koření a cukr. Promícháme
Omyté maliny dáme do vysoké nádoby. Zalijeme vodkou a nádobu uzavřeme. Necháme luhovat na slunném místě
Vodku rozlijeme do 2 láhví, k ní rozdělíme maliny a cukr. Láhve uzavřeme a necháme na tmavém místě několik
Neotevřenou konzervu s kondenzovaným mlékem ponoříme do hrnce a vaříme asi dvě hodiny. Necháme vychladnout