Prémiový obsah
★★★★★
75.1K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Do vaječného koňaku můžete podle chuti přidat kondenzované mléko Tatra, které je neslazené, takže tím můžete utlumit sladkost likéru. Rum dejte podle chuti.
Aby nám při krájení cibule neslzely oči, namáčíme nůž při krájení do studené vody.
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Přimícháme Salka a Tatru a vše vyšleháme. Nyní přidáme rum, opět vyšleháme a domácí vaječný koňak
Mléko s pudinky uvaříme ve vodní lázni. Utřeme cukr se žloutky a vanilkovým cukrem. Vlažný pudink nalijeme
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
V kastrolku promícháme mléko, smetanu, skořici, vanilku a vyškrábnutou dřeň a muškátový oříšek. Uveďte
Kondenzované mléko uvaříme v zavřené plechovce, dokud nezkaramelizuje (2 hodiny). Poté smícháme zbytek
Nalijeme salko společně s kondenzovaným mlékem, vedle si rozšleháme žloutky a vlijeme je k salku s mlékem
Žloutky našleháme šlehačem do pěny. Poté přilijeme Salko, mléko a šlehačku a vařečkou vmícháme. Pak směs
Fantastické