Prémiový obsah
★★★★★
52.6K čtenářů
25 m
Redakce Recepty.eu
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Hotový likér nalijeme do připravených lahví a necháme Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Žloutky vymícháme s cukrem do hladka. Poté opatrně vmícháme mléko. Nakonec přidáme rum a rozmixujeme
Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme Vychladlý likér skladujeme v lednici, vydrží až 2 měsíce
podle chuti můžeme použít i jiné ovoce), zalijeme ho vaječným likérem a ozdobíme šlehačkou vyšlehanou s moučkovým
Hotový likér slijeme přes cedník do připravených lahví Vaječný likér skladujeme v lednici.
To je nejrychlejší vaječňák