Prémiový obsah
★★★
9.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Bílky vyšleháme se špetkou soli do pevné pěny a poté do ni vmícháme cukr. Směs vložíme do horké vodní
Smícháme žloutky, cukr, smetanu a vnitřek vanilkového lusku a vyšleháme. Do kastrolku nalijeme vodu a
Na oleji osmahneme na plátky nakrájený česnek. Maso nakrájíme na kousky a obalíme v solamylu. Cibuli
Cibule oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, které necháme zesklovatět na oleji. Posypeme moukou a restujeme
Mleté maso, petrželka, sýr, vejce, strouhanky, česnek, cibule, sůl a pepř smícháme dohromady a tvarujeme
Zpracujeme si těsto, které necháme chvíli odpočinout. Poté naplníme do formiček na tlapky a pozvolna
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájené cibule a přidáme a na kousky nakrájené párky. Zalijeme vodou a přidáme
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček a přídáme mandle. Mascarpone promícháme s kysanou
Plátky jater osušíme a každý plátek zcela pokryjeme šunkou a anglickou slaninou. Takto připravené plátky