Prémiový obsah
★★★★★
61K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Piprava náphě: Ze smetany, pudinkového prášku a žloutku Nakonec do hotového krému zlehka vmícháme vaječný koñak
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, do které potom Hotový likér nalijeme do lahví a dáme do lednice.
Všechny ingredience mixerem našleháme do pěny. Pak přilijeme rum a dobře promícháme. Nevaříme. Plníme
Přilejeme zvlášť rozšlehané žloutky. V uzavřené láhvi necháme v chladu uležet, likér tak
Žloutky vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny. Vaječný likér vydrží asi 1-2 týdny.
Do hrnce vložíme všechny suroviny kromě žloutků a zahřejeme Hotový likér nalijeme do suchých čistých lahví a necháme
Smícháme žloutky, kondenzovaná mléka a vanilkový cukr Dětský vaječný koňak nalijeme do připravených čistých
Vyzkouším , zda se, že bude chutnat