Troubu předehřejeme na 200°C, pekáček s křidélky dáme Občas podlijeme vodou a promícháme.
Do mísy dáme na kostky nakrájené změklé máslo, 200 g gervais, sůl, pepř, nadrobno nakrájenou cibuli a
Ingredience na lák a žebra vložíme do hrnce, zalijeme asi 2 litry vody, přikryjeme poklicí a vaříme maso
Na korpus vyšleháme žloutky s cukry do pěny, přidáme olej, vodu a promícháme. Přisypeme mouku s kypřidlem
Dortovou formu s průměrem 28 cm vyložíme papírem na pečení a okraje odstřihneme. Keksy rozmixujeme v
Na rozpuštěném másle zlehka orestujeme očištěnou a na kostičky nakrájenou zeleninu (mrkev, brambory,
každého masa budeme balit půlku vejce, kousek párku a podélně
Na olivovém oleji osmahneme cibulku, přidáme sádlo a za stálého míchání restujeme (dokud nebude cibule
Rozlámeme droždí do malé misky, přidáme cukr a asi lžičku teplé vody, rozmícháme a necháme vzejít kvásek
Křidélka naložíme do připravené marinády a necháme Poté křidélka přesuneme na plech a pečeme asi 30 minut
Křidýlka očistíme a rozložíme do pekáče, osolíme a Během pečeme potíráme marinádou a hotové křidýlka posypeme
Směs dusíme, popřípadě můžeme podlít trochou vody,
těstíčko smícháním všech ingrediencí a omytá a osušená křidélka
Křídla omyjeme a osušíme dáme do mísy a přidáme koření Důkladně promícháme, aby směs byla rovnoměrně na všech křídlech
Kuřecí křidýlka rozpůlíme, ostré konce vložíme do plastového Během pečení křidýlka obracíme.
Omytá křidýlka oddělíme od kloubu. V misce smícháme všechny ostatní přísady podle chuti
česnekovou pastu, med, cukr, koření sladká paprika (pro pikantnost
V misce promícháme olej, šťávy, pepř, cukr, sůl, kmín, oregano, sójovou omáčku, vinný ocet, česnek, šalotku
Pikantní majonézu si připravíme promícháním majonézy Podáváme s pikantní majonézou a pečivem.
Z křidélek odřízněte třetí nejtenčí část zbylé dvě Upečená křidélka v míse ihned promíchejte s pikantní