petrželku nebo pažitku a nadrobno nakrájená natvrdo vařená Hmotu dobře promícháme, utvoříme z ní karbanátky, které
Do rozmíchané směsi přidáme natvrdo vařená vejce nakrájená Děláme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance
Sedm vajec dáme vařit natvrdo. Tvoříme silnější karbanátky, které smažíme v rozpáleném
Vše promícháme a rukama tvoříme karbanátky.
Kedlubny oloupeme a omyjeme. Zhruba 1 cm tlusté plátky kedlubny lehce osolte a obalte v klasickém trojobalu
Z hmoty tvarujeme karbanátky. K hotovým karbanátkům si připravíme dip ze všech uvedeným
Papriky nakrájíme na kousky a osmahneme na pánvi. Přidáme k masu. Maso okořeníme podle chuti a z hmoty
Do namletého masa přidáme prolisovaný česnek, nastrouhanou cibuli, sůl, majoránku, koření, vejce a strouhanku
Hmotu osolíme, opepříme a vyvarujeme karbanátky, které Dip podáváme s karbanátky a citronem.
Vytvarujeme karbanátky a napícháme na špejle a pečeme Podáváme společně s karbanátky.
Maso dáme do mísy a přidáme na oleji zpěněnou nadrobno nakrájenou cibuli. Poté prolisujeme česnek, osolíme
Poté ze směsi tvarujeme karbanátky, které obalíme ve Podáváme s vařeným bramborem.